facebook

Що допоможе захиститися від укусів комарів, розповіли лікарі

Комарі є переносниками багатьох захворювань.

Укус комара впливає на імунну систему людини. Відповідний висновок зробили американські дослідники з Бейлоровського коледжу медицини, пише PLOS Neglected Tropical Diseases.

Комарі є переносниками багатьох захворювань, у тому числі лихоманки денге та малярії. Однак, як стверджують науковці, навіть якщо комар не є переносником інфекції, то його укус все одно може спровокувати «імунну бурю».

І хоча комахи не являють великої небезпеки для людей, але можуть зіпсувати їх відпочинок влітку. Антидотом у цьому випадку може стати вітамін B12.

Речовина відновлює плазму після втрати крові і добре впливає на роботу кровоносної системи. У випадку наявності достатньої кількості вітаміну в організмі, укус комара пройде непоміченим і без поганих відчуттів.

Лікарі стверджують, що вітамін В12 злегка змінює склад крові на відштовхування москітів. Втрати при укусах поновлюються, а незначна кількість токсинів від комах швидко зникає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медики закликають людей їсти багато овочів, фруктів, особливо цитрусових. Якщо таких немає, можна вживати окремі вітамінні комплекси, в такому випадку організм впорається з появою нездужання.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що допоможе захиститися від укусів комарів, розповіли лікарі