facebook

Окупанта з Криму, якому дружина говорила ґвалтувати українок, взяли в полон, – Пономарьов

Окупанта з Криму, якому дружина говорила ґвалтувати українок, взяли в полон, – Пономарьов

Російський окупант, якого дружина закликала ґвалтувати українських жінок, потрапив у полон. Захисники України впіймали його під містом Ізюм у Харківській області.

Про це повідомив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов 25 квітня на своїй сторінці у Facebook. “Солдат армії РФ із Криму, якому дзвонила дружина з дому та давала настанови, що ґвалтуючи українок, треба оберігатися, – взятий у полон ЗСУ під Ізюмом”, – написав він.

Ще два тижні тому СБУ опублікувала перехоплення розмови російського окупанта зі своєю дружиною. Вона дозволила чоловікові ґвалтувати українок, але закликала нічого їй не розповідати про це. “Ти давай там українських баб ґвалтуй і мені нічого не кажи. Зрозуміло?” – заявила вона.

Пізніше журналісти дізналися деталі про цю горе-сім’ю. Подружжя саме родом із Орловської області РФ, але кілька років тому переїхало в окупований український Крим. Окупанта звуть Роман Биковський, йому 27 років. Після проходження строкової служби він пішов служити за контрактом.

У розмові з журналістами дружина загарбника Ольга заявила, що він нібито отримав поранення та лікувався у Севастополі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за час із початку російського вторгнення в Україну відомо про безліч випадків сексуального насильства щодо жінок із боку російських загарбників. Встановлено, що ґвалтували навіть неповнолітніх дітей (як дівчатка, так і хлопчики), і навіть відомо про випадок зґвалтування немовляти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Окупанта з Криму, якому дружина говорила ґвалтувати українок, взяли в полон, – Пономарьов