facebook

Діагноз “дуже хворий”: що кажуть експерти про здоров’я Путіна (ФОТО)

Про те, що президент-агресор Владімір Путін серйозно хворий, ходять чутки вже давно.

Експерти зазначають, що є кілька версій діагнозів кремлівського “фюрера”, зазначає ТСН.ua. Одна з них – хвороба Паркінсона та рак. І якщо із першою Путін може жити довго. то друга – рано чи пізно призводить до смерті.
На відео двомісячної давності, під час вітання з Лукашенком, рука Путіна сильно тремтіла, а вже сидячи в стільці диктатор міцно тримався за його ручку. Ноги президента РФ теж “пританцьовували”, контролювати їхні рухи Путіну було важко.
На зустрічі із міністром оборони РФ Шойгу з Путіним відувалось схоже. “Фюрер” так само міцно тримався за край столу, наче намагаючись приховати тривожність і тремор рук.

Професор Ерік Бьюсі, експерт з мови тіла з Техаського технологічного університету, сказав The Sun Online, що за останні кілька років Путін сильно змінився і послабшав.
“Це разюче ослаблений Путін порівняно з людиною, яку ми спостерігали ще кілька років тому. Здоровому президентові не потрібно було б підтримувати свою руку тримаючись за стіл, і він не турбувався б про те, щоб утримувати обидві ноги на землі. Це не портрет здорового Путіна, а того, хто має вигляд дедалі слабшим і ледве здатним тримати себе у вертикальному” положенні за маленьким столом для переговорів”, — зазначив Бьюсі.

Одутле обличчя і шия Владіміра Путіна говорять про те, що він проходить лікування стероїдами, також давно припускають, що Путіна постійно супроводжує лікар, який спеціалізується на раку щитовидної залози.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хірург Московської центральної клінічної лікарні Євген Селіванов не менше ніж 35 разів літав до російського лідера в чорноморський курорт Сочі. І навряд чи для того, щоби просто побачитися з президентом. До речі, дисертація цього лікаря, що відображає область його лікарської спеціалізації, називалася: “Особливості діагностики та хірургічного лікування хворих похилого та старечого віку при раку щитовидної залози”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Діагноз “дуже хворий”: що кажуть експерти про здоров’я Путіна (ФОТО)