facebook

“Усі завдання “спецоперації” буде виконано”: Путін пригрозив блискавичними ударами країнам Заходу та НАТО. Відео

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що завдання “спеціальної військової операції” в Україні “будуть безумовно виконані”. Він також знову погрожував не лише Україні, а й світу, який об’єднався заради допомоги нашій державі, котра протистоїть агресивному російському вторгненню.

Російський диктатор пообіцяв “блискавичні удари” по країнах, які підтримують Україну. Черговий потік погроз усьому світу Путін озвучив під час виступу на Раді законодавців РФ.

За кілька годин до історичного голосування Конгресу США за надання Україні ленд-лізу президент держави-агресора вирішив погрожувати не лише Штатам, а й усьому світу. Для цього він використав трибуну Ради законодавців.

У черговій, сповненій імперськими замашками і відвертою параноєю, промові Путін заявив, що світові “не потрібна така велика країна, як Росія”. І що деякі “недруги” з наміром позбутися “потужного” опонента та “зробили ставку на русофобію”. Для цього вони “перетворювали” Україну в Антиросію”. А РФ, мовляв, “не може допустити створення антиросійських територій навколо країни”.

Намагаючись пояснити безпричинне і вбивче для РФ вторгнення в мирну сусідню країну Україну, Путін також знову марив про напад на Росію, який нібито готується в нашій країні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наші солдати та офіцери запобігли реальній небезпеці, яка нависла над нашою батьківщиною, запобігли масштабному конфлікту, який розгорнувся б на нашій території, але за чужими сценаріями”, – заявив він.

Путін наполегливо продовжує називати війну та геноцид українського народу “спецоперацією” і практично прямо заявляє, що Україну Росія знищує, аби захопити українські території.

“Всі завдання спеціальної військової операції, що проводиться нами на Донбасі та в Україні, розпочатій 24 лютого, буде безумовно виконано. Щоб на історичну перспективу гарантувати мир і безпеку мешканцям “Донецької та Луганської народних республік”, російського Криму та всієї нашої країни”, – заявив Путін.

Але якщо попередні пасажі призначалися не лише для зовнішнього світу, а значною мірою були спрямовані всередину Росії, для росіян, перед якими російській армії, яка понад два місяці воює в Україні, нічим похвалитися, то ще один сигнал явно адресувався країнам Заходу, які об’єдналися для допомоги Україні в перемозі над ворогом.

Путін вирішив погрожувати США, НАТО та Євросоюзу “блискавичними ударами”.

“Якщо хтось має намір втрутитися в події зі сторони і створювати для Росії неприйнятні для нас загрози стратегічного характеру, вони повинні знати, що наші відповіді на зустрічні удари будуть блискавичними”, – сказав президент країни-агресора.

За його словами, всі рішення щодо “блискавичних ударів” уже ухвалено.

Нагадаємо, 27 квітня у США пройде голосування щодо ленд-лізу для України. Цю подію вже назвали історичною. Адже вона дозволить Америці оперативно постачати в Україну не лише зброю, боєприпаси та техніку, а й медикаменти, продукти та інші необхідні речі – без додаткових погоджень, голосувань та затверджень.

Подібна програма реалізувалася в США один лише раз в історії: для допомоги союзникам з антигітлерівської коаліції під час Другої світової війни.

Також погані новини для Росії принесла зустріч міністрів оборони 40 країн світу, що відбулася напередодні, 26 квітня, в Німеччині. Там було ухвалено принципові рішення щодо військової допомоги Україні та надання, зокрема, важкого надсучасного озброєння.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Усі завдання “спецоперації” буде виконано”: Путін пригрозив блискавичними ударами країнам Заходу та НАТО. Відео