facebook

“Це була якась пелена, сірий туман”: Смольянинов розповів про зустріч із Путіним і його специфічний запах

Відомий російський актор, зірка серіалу “Самара” Артур Смольянинов розкрив деталі своєї зустрічі з президентом-диктатором РФ Володимиром Путіним під час прем’єри фільму “9 рота” 2005 року. Він розповів, що близько години проговорив з воєнним злочинцем, а вийшовши з залу відчув, що це була “пелена й сірий туман”.

Окрім цього, найбільше зірці запам’ятався запах очільника Кремля, який, за його словами, був виведений “парфумерними військами”. Такий коментар пролунав в інтерв’ю “Скажи Гордеевой” на YouTube (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Актор поділився, що ще багато років тому помітив дивні повадки в поведінці президента, адже мав можливість особисто поспілкуватися з ним після перегляду фільму.

“Я вже тоді запідозрив, що щось з ним не так. Тому що ми поговорили з ним майже годину. Що в мене залишилося в пам’яті після цієї зустрічі? Найбільш яскраві враження. Перше враження – це запах, який від нього йшов. Це точно спецпарфумерні війська постаралися”, – згадала знаменитість.

Смольянинов пояснив, що парфуми диктатора викликали в ньому прихильність до співбесідника “на інстинктивному рівні”. За словами зірки, такого запаху він не відчував доти й не нюхав ніколи після.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Друга річ, що запам’яталася співрозмовнику журналістки, – враження під час та після розмови з Путіним. Справа в тому, що серед присутніх тільки він вільно розмовляв з диктатором, поки інші, з його слів, “косо дивилися та шепотілися між собою”.

“А мені було щиро цікаво. Ну, він людина, я людина. Щось про Афганістан розговорилися. І щось він почав казати, що американцям вигідний наркотрафік. І дуже переконливо це звучало”, – поділився актор.

Він назвав очільника країни харизматичним та наголосив, що той володіє всіма прийомами маніпуляції, що нібито допомагає йому переконувати оточення в своїй правді.

Проте після зустрічі з диктатором Смольянинов запитав себе, про що йшлося в розмові, і не зміг відповісти на запитання.

“Я зрозумів, що не пам’ятаю жодного слова. У мене було повне відчуття, що це була розмова ні про що. Тобто це була пелена якась. Просто сірий туман. Я думаю, що так відбувається більшість розмов, якщо в нього немає бажання, щоб люди запам’ятали, що він сказав”, – припустив актор.

Він пояснив, що, ймовірно, поведінка та ведення розмов Путіна будується на маніпуляціях та спецприйомах.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Артур Смольянинов виступив проти війни в Україні. За словами зірки, в дитинстві він часто бував у Києві, де в нього жили бабуся та дідусь, а влітку відпочивав на Закарпатті, де вивчав українську мову.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Це була якась пелена, сірий туман”: Смольянинов розповів про зустріч із Путіним і його специфічний запах