facebook

Путін заздалегідь попередив Угорщину про напад РФ на Україну — Данілов

За словами секретаря РНБО, Угорщина вважала, що зможе забрати частину “своєї” території.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що влада Угорщини не лише відкрито говорить про співпрацю з РФ, а й заздалегідь знала про російське вторгнення на територію України. Про це він повідомив у ефірі телемарафону.

Він зазначив, що наразі в НАТО не всі країни відповідають демократичним принципам Альянсу.

“На превеликий жаль, останнім часом не всі країни відповідають демократичним принципам розбудови цієї інституції. Наприклад, та ж Угорщина, яка відкрито заявляє про свою співпрацю з РФ. Більш того, була попереджена заздалегідь Путіним про те, що будуть напади на нашу країну”, — розповів Данілов.

Він також наголосив, що Угорщині ніколи не вдасться забрати в України нібито “свою” територію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ви бачили її позицію, але вона чомусь вважала, що зможе забрати частину “своєї” території. Цього не буде ніколи. Перемога буде обов’язково за нами”, — сказав секретар РНБО.

Олексій Данілов додав: “А ця країна, яка так себе поводила, побачимо ще, які наслідки будуть за підсумками війни для цієї країни”.

Крім цього, секретар РНБО заявив, що Україна зможе підписати з Росією лише один документ — про її капітуляцію. Також, як він повідомив, в Україні поки не будуть розпочинати наступний етап мобілізації.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін заздалегідь попередив Угорщину про напад РФ на Україну — Данілов