facebook

У поліції приголомшили заявою, отримали інформацію. Їх уже затримали – взяли “на гарячому”

У Національній поліції України пояснили, що запобігли викраденню дитини блогера, інсценувавши його.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Поліцейські отримали інформацію про те, що невідомі планують викрасти малолітню дитину з метою отримання викупу та підшукують для цього виконавця. Також було встановлено, що вони планують скоїти й розбійний напад на конвертаційний центр. Поліцейські встановили зловмисників. Вони збиралися викрасти доньку блогерки, а потім отримати за її повернення викуп 200 тисяч доларів. Зловмисники навіть орендували будинок, в якому планували утримувати дитину.

«Аби запобігти викраденню малолітньої дитини, правоохоронці повідомили батькам про злочинні наміри фігурантів та інсценували викрадення. Сьогодні у селі Білогородка на Київщині поліцейські затримали членів угруповання під час отримання коштів», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 146 (підготовка до викрадення людини) та ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 187 (підготовка до розбійного нападу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше сьогодні, 21 жовтня, в Офісі генерального прокурора поінформували, що учасники організованої групи викрали 6-річну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис. доларів за повернення дитини.

«За даними слідства, 21 жовтня на території Києво-Святошинського району Київської області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис. доларів за повернення дитини. Вони ретельно готувалися до вчинення злочину, розподіливши між собою ролі та орендувавши будинок, у якому мали намір утримувати дитину», – додали в Офісі генпрокурора.

Там зауважили, що вчинення злочину відбувалося під контролем правоохоронців. «Під час передачі 150 тис. доларів, осіб, причетних до викрадення, затримано… Дитину повернуто батькам», – додали в Офісі генпрокурора.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У поліції приголомшили заявою, отримали інформацію. Їх уже затримали – взяли “на гарячому”