facebook

“Путін – диктатор і параноїк, він має піти”: матеріали з критикою президента РФ з’явилися на “Лента. Ру” (ФОТО)

Сьогодні (9 травня) керівництво РФ проводить свої так звані святкування, пов’язані з поразкою нацистської Німеччини у Другій світовій війні, а тим часом у самій росії починає проявлятися певний протестний потенціал. Зокрема, користувачі мережі були здивовані, побачивши матеріали із критикою путіна на одному з головних ресурсів-рупорів Кремля.

Як інформує “УП” з посиланням на “Медіазона”, на головній сторінці одного з відомих пропагандистських видань Росії “Лента.ру” з’явилося низка матеріалів із критикою президента Росії Володимира Путіна, який напав на Україну

“На Lenta.ru з’явилися понад десять матеріалів із критикою президента Володимира Путіна і війни в Україні. Хоча зараз вони вже зникли із сайту, копія головної сторінки збереглася у веб-архіві”,- ідеться у повідомленні.

Видання зазначає, що причина появи статей з критикою Путіна на головній сторінці пропагандистського видання – не хакери.

У “Лента.ру” повідомили, що це протест їхніх співробітників. Журналісти замінили тексти на інші у вже опублікованих новинах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, на головній сторінці видання росіяни могли прочитати матеріали із заголовками:

“Володимир Путін перетворився на жалюгідного диктатора та параноїка”, “Путін розв’язав одну з найбільш кровопролитних воєн 21 століття”, “Війною легше прикрити провали в економіці. Путін має піти. Він розв’язав безглузду війну і веде Росію у прірву”, “Зеленський виявився крутішим за Путіна”, “Російська еліта хвора на кумівство і лизоблюдство”, “Путіна та його соратників чекає трибунал” та ін

 

“Медіазона” повідомляє, що всі ці матеріали починалися з дисклеймера про те, що “цей матеріал не погоджений із керівництвом, а за його публікацію Адміністрація президента роздасть виданню звє…єй”.

Відповідальність за публікації взяли на себе керівник відділів “Економіка” та “Середовище існування” Єгор Поляков та редактор цих відділів Олександра Мірошникова.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Путін – диктатор і параноїк, він має піти”: матеріали з критикою президента РФ з’явилися на “Лента. Ру” (ФОТО)