facebook

“А вона недійсна”: Порошенко знову не прийшов у ДБР. 4 повістки ще попереду

П’ятий президент Петро Порошенко не прийшов на допит у Державне бюро розслідувань.

Захист пояснив, що повістка на допит недійсна.

Допит був запланований на 10:00.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявляє, що тепер повістки на допит Порошенко направляють через апарат Верховної Ради.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що п’ятий президент Петро Порошенко не з’явився на допит в ГБР. Про це Труба написав в Telegram.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Труба заявив, що сьогодні слідчі ГБР хотіли отримати свідчення п’ятого президента в кримінальному провадженні у справі про можливе втручання в діяльність суддів Окружного адміністративного суду Києва.

За словами директора ГБР, повістки на допит Порошенко тепер прямують через апарат Верховної Ради.

“Уникнення допитів з використанням сумнівних причин – сценарій не дуже ефективний як для людини, якій нема чого приховувати і є що сказати на свій захист. Тим більше, коли ходити на допити все одно доведеться, якщо не зараз, то з січня 2020 (Рада скасувала депутатську недоторканність з січня 2020 року – ред.) “, – резюмував Труба.

Речниця ДБР Анжеліка Іванова повідомила, що наступні допити Порошенка заплановані на 10, 13, 18 а 27 вересня та 3 жовтня.

Нагадаємо, 3 вересня Порошенко не з’явився на допит у ДБР через роботу в парламенті. У ДБР направили йому повістку повторно.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“А вона недійсна”: Порошенко знову не прийшов у ДБР. 4 повістки ще попереду