facebook

“Куди пропали реальні військові частини?”: опозиціонер поставив гостре питання щодо параду в Москві

Сьогодні (9 травня) на параді, проведеному в Москві, не було помічено військовослужбовців військових частин РФ. Більшу половину ходи склали курсанти російських училищ.

Як інформує “Obozrevatel”, пильну увагу цей факт привернув білоруського опозиціонера, експерта Української інституції майбутнього Ігоря Тишкевича.

“Реальні частини – зведена коробка від Таманської та Кантемирівської дивізій, Севастопольська бригада і все. Виникає питання: а де ж реальні частини. Закінчилися й навіть до параду не вистачило”, – повідомив він у мережі.

Тишкевич зазначив: російськими курсантами було представлено “парадний розрахунок полку ВМС” та “парадний розрахунок ВДВ”, а також прикордонні війська ФСБ та МНС.

Лише інженерні частини і залізничні війська були подані, наче виняток (вони виконують завдання щодо розвитку БАМ), так само показали і так званих “казаків” та військову поліцію, що не мають залишати позицій під Москвою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А російську військову техніку на параді до Дня перемоги над нацизмом представляли вісім бойових машин піхоти (БМП) різних моделей, 12 танків, автомобільна техніка, реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) та “Іскандер”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Куди пропали реальні військові частини?”: опозиціонер поставив гостре питання щодо параду в Москві