facebook

Скандал з балами для Польщі на “Євробаченні”: стало відомо про збій системи оцінювання

Скандал з балами для Польщі на “Євробаченні”: стало відомо про збій системи оцінювання

Україна нібито віддала Польщі 0 балів, хоча від польського журі Україні дісталося 12 балів.

На тлі скандалу щодо того, що українські судді нібито не оцінили польського конкурсанта на “Євробаченні” Крістіана Охмана, спливла інформація про збій у системі оцінювання.

“Щойно до мене дійшла інформація що система оцінювання дала збій і не правильно виставила бали для Польщі від українського журі. Тому чекаємо офіційних результатів”, – заявила членкиня національного журі співачка Ірина Федишин в Instagram.
Водночас вона наголосила, що журі не має права оцінювати учасників на основі політичних чи національних критеріїв. Вона наголосила на несправедливості звинувачень у бік національного журі у їхній некомпетентності.

“Польща для нас – це та країна, яка робить для України неймовірно велику підтримку. У мене багато родичів у Польщі, які кликали до себе, щоб прихистити у цей важкий час. Тому у мене своя особиста родинна історія. Але це все ж документ, який дали мені у руки. Згідно з цим документом, давайте відкинемо політику, і просто будемо відвертими. Професійне журі усього світу оцінило виступ Польщі загальною кількістю у 46 балів. Це для тих, хто пише про некомпетентне українське журі. Питання риторичне – журі усієї Європи теж не компетентне?”, – заявила вона.

Нагадаємо, під час оголошення результатів голосування національних журі було заявлено, що Україна нібито віддала Польщі 0 балів, хоча від польського журі Україні дісталося 12 балів. Це спричинило хвилю обурення в соцмережах.

До складу українського журі увійшли Вадим Лисиця, Андрій Капраль, Ірина Федишин, Андрій Яцків і Лук’ян Галкін. Після того, як розгорівся скандал через оцінку Польщі, українське журі виправдалося за свої бали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, Ірина Федишин оприлюднила фотографію своєї анкети, де видно, що польському співакові вона поставила 10 балів. Зазначимо, що правилами конкурсу заборонено ділитися своїми оцінками і будь-яким чином їх коментувати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скандал з балами для Польщі на “Євробаченні”: стало відомо про збій системи оцінювання