facebook

“Знаю, що ви ніколи не пробачите”: російський окупант на суді попросив вибачення у жінки, чоловіка якої вбив (ВІДЕО)

Російський військовий Вадим Шишимарін, який убив цивільного на Сумщині, звернувся до дружини загиблого. На суді окупант попросив вибачення в Катерини Шеліпової та розповів, у деталях, як і чому розстріляв цивільного.

Про це розповідає видання “Ґрати”.
За словами російського солдата, він відмовлявся стріляти, але через погрози старшого за званням, таки випустив автоматну чергу.

“Я розумію, що ви не зможете мені пробачити. Але я прошу пробачення… Прапорщик Кафуров наказав стріляти. Я відмовився. Тоді ще один військовослужбовець загрозливим тоном наказав мені стріляти, аргументувавши це тим, що він нас здасть”, – сказав Шишимарін.

Дружина загиблого Катерина Шеліпова у коментарі ЗМІ назвала смерть чоловіка “безглуздою” і додала, що “він просто проходив повз” і не становив жодної загрози для російських окупантів.
“Я знаю, що він військовослужбовець, і він виконує накази, але чому він не стріляв у землю чи повітря? Він повинен гнити у в’язниці і провести залишок своїх днів, думаючи про те, що зробив”, – зазначила жінка загиблого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у столичному суді розглядають справу командира відділення 4-ї танкової Кантемирівської дивізії Московської області 21-річного сержанта Вадима Шишимаріна.
Перед тим, як скоїти злочин, його бригаду розбили ЗСУ. В живих залишилися він і ще четверо окупантів. Загарбники, відступаючи, вкрали машину, якою доїхали до села на Сумщині. По дорозі вони побачили цивільного Олександра Шеліпова, який вів узбіччям велосипед і розмовляв по телефону. Сержант наказав Шишимаріну вбити мирного жителя, щоб той не повідомив про них українських військових. Злочинець кілька разів вистрілив та влучив у голову 62-річному українцю.

Після цього російські військові продовжили свою втечу. Але, проїжджаючи через міст у сусіднє село, вони потрапили в засідку озброєних місцевих жителів. Один із окупантів був убитий під час бою, решта втекла на свиноферму, де ховалися до 1 березня.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Знаю, що ви ніколи не пробачите”: російський окупант на суді попросив вибачення у жінки, чоловіка якої вбив (ВІДЕО)