facebook

Зловісні передбачення Нострадамуса на 2023 рік: до чого готуватися вже зараз

Зловісні передбачення Нострадамуса на 2023 рік: до чого готуватися вже зараз

Чим закінчиться війна України з Росією і що чекає на людство в найближчі роки – дізнайтеся в матеріалі

Передбачення Нострадамуса на 2023 рік і далі
Сучасні історики знаходять в пророцтвах алхіміка відомості, які можна адаптувати до нинішніх реалій. УНІАН наводить як приклад чотири найбільш лякаючих тлумачення.

Голод і лиха

Ніяких абатів, ченців, послушників, яким потрібно вчитися. Мед буде коштувати набагато дорожче, ніж віск для свічок. Ціна пшениці стане настільки високою, що людини будуть в жаху. А їх побратими готові будуть їсти один одного від відчаю

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Саме так описав Нострадамус події, які зараз вже не здаються такими божевільними. За даними ООН, через вторгнення Росії в Україну продовольча криза торкнулася всього світу, а перспективи голоду стають досить реальними.
Міграція населення

Від крові і голоду більше бід. Сім разів наближайся до морського пляжу… Голод, місто взято, полон.

Експерти відзначають, що кількість біженців, які приїхали в Європу через війну, перевищила всі можливі показники попередніх років. Сталося це через регулярні обстріли, окупацію та відсутність умов для життя у багатьох українців.

Падіння астероїда

Новий, стрімкий і раптовий дощ. Він зупинить дві армії. Небесний камінь, який принесе пожежі, а море зробиться кам’янистим. Буде багато смертей на суші і на морі.

Нострадамуса в цьому передбаченні підтримувала і Ванга, стверджуючи, що руйнівне небесне тіло зіткнеться з Землею. Точна дата, звичайно ж, невідома, але наслідки будуть катастрофічними.

Вибух у Середземному морі

Сорок років не буде веселки… суха земля стане більш висушеною, і будуть великі повені.

Алхімік бачив, що в XXI столітті люди зроблять щось, що змінить клімат на Землі. Сучасні дослідники пов’язують це передбачення із застосуванням ядерної зброї. Якщо це трапиться, будуть не тільки людські втрати, а й повне “оновлення” життя на планеті.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зловісні передбачення Нострадамуса на 2023 рік: до чого готуватися вже зараз