facebook

Змінюються правила видавання безкоштовних квитків українцям для поїздок Польщею

Від першого дня літа пасажири з України матимуть можливість безкоштовного проїзду лише на маршрутах з та до наступних міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув.

Від 1 червня змінюються правила видачі безкоштовних квитків українцям для поїздок Польщею.

Від першого дня літа пасажири з України матимуть можливість безкоштовного проїзду лише на маршрутах з та до міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув.

Від 1 червня змінюються правила видачі безкоштовних квитків українцям для поїздок Польщею.

Про це йдеться у повідомленні “Укрзалізниці”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інші правила безкоштовного користування залізницею Польщі для українців залишаються незмінними: скористатись можливістю безкоштовного проїзду в поїздах 2-го класу TLK та IC можуть українці, які перетнули кордон з 24 лютого, та належать до таких груп:

діти до 18 років;
жінки;
чоловіки старше 60 років;
чоловіки від 18 до 60 років з інвалідністю.

“Посадка в поїзди – по заздалегідь отриманих в касі безкоштовних квитках, які видаються за умови пред’явлення закордонного паспорта громадянина України або проїзного документа від “Укрзалізниці” на поїзд до Польщі або Повідомлення про присвоєння номеру PESEL разом з будь-яким іншим документом, що посвідчує особу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що громадянам з інвалідністю також треба пред’явити документи, що підтверджують їх інвалідність (українські – також підходять).

Нагадаємо, нещодавно “Укрзалізниця” скоротила тривалість рейсу з Варшави та змінила графік відправлення з Хелма для більш зручної пересадки.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Змінюються правила видавання безкоштовних квитків українцям для поїздок Польщею