facebook

Те, що насправді входить у баночку Нутелли, шокує вас

Надзвичайно смачна, але чи корисна?

У інтернеті з’явилась нова інтригуюча новина – картинка, яка говорить, що насправді входить у баночку з Нутеллою. Те, що ви дізнаєтесь, може привести вас у шок, адже замість звичайного шоколадно-горіхового спереду, яким вважається цей продукт, ви побачите зовсім інше.

Виходячи з отриманих даних, у баночці з Нутеллою є 5 інгредієнтів:

  • пальмова олія
  • какао
  • цільні горіхи
  • молочний порошок
  • цукор

А ось що насправді шокує це те, що наполовину банка з Нутеллою складається з білого цукру. На картинці видно не тільки інгредієнти, але й скільки їх входить у баночку. Європейське об’єднання по безпеці їжі проголосило пальмову олію найбільш канцерогенною із всіх видів олій, а з іншого боку, Нутелла заперечує цей факт, стверджуючи, що їхня пальмова олія є високої якості і придатна для споживання. Інформація з етикетки проголошує, що у кожних 15 грамах продукту міститься 8,5 грамів цукру, що означає, що у 400 грамовий баночці з Нутеллою міститься 227 грамів цукру.

Пальмова олія забезпечує гладеньку текстуру Нутелли, але компанія Нутелла і тут наполягає на тому, що спред мав би таку саму консистенцію навіть без цієї олії. Хоча пальмова олія є найдешевшою на ринку. Європейське об’єднання по безпеці їжі також стверджує, що пальмова олія більш канцерогенна, ніж інші овочеві олії. Таким чином, людям потрібно уникати вживання цього продукту, адже не дивно, що нутелла так добре смакує, враховуючи до уваги інгредієнти та цукор, який вона містить.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Те, що насправді входить у баночку Нутелли, шокує вас