facebook

На Путіна скоєно замах — Newsweek

На Путіна  скоєно замах — Newsweek

У травні глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов повідомив, що на президента Росії Володимира Путіна готувалися замахи. Тепер про це заговорили і на Заході. За інформацією видання Newsweek, інформацію про спробу замаху на главу РФ підтвердила розвідка США у своїй доповіді для Білого дому.

Видання посилається на трьох високопоставлених представників американських розвідувальних служб, які ознайомилися із секретним звітом, підготовленим розвідкою та представленим президенту Джо Байдену.

У засекреченому документі йдеться, що у березні на Путіна було скоєно замах, а у квітні він пройшов лікування від занедбаного онкологічного захворювання.

Інформація про те, що президент РФ хворий на рак, раніше надходила і від української розвідки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється також, що представники розвідувальних служб США стурбовані тим, що Путін все більш параноїдально ставиться до своєї влади та статусу. З одного боку, це робить російську політику щодо України більш небезпечною, але з іншого – скорочує ймовірність ядерної війни.

“Влада Путіна сильна, але вже не абсолютна. Жорстока боротьба всередині Кремля ніколи не була такою інтенсивною під час його правління. Усі відчувають, що кінець близький”, – говорить один із високопоставлених офіцерів розвідки, який має прямий доступ до звітів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Путіна скоєно замах — Newsweek