facebook

Путін готовий оголосити про перемогу і день уже обрано: деталі “злили” дипломати РФ

Путін готовий оголосити про перемогу і день уже обрано: деталі “злили” дипломати РФ

То тут-то в ЗМІ з’являється інформація, що Путін обговорив з постійними членами Радбезу росії підготовку до єдиного дня голосування, який призначений на 11 вересня. Напередодні цієї “наради” регіональним керівникам, а також у закордонні посольства Росії були направлені циркуляри, в яких викладається алгоритм підготовки до цього дня, що включає як військово-політичні, так і агітаційно-організаторські заходи.

Завдяки витоку інформації від джерела в одному з посольств Росії, серед іншого, можна зробити такі висновки.

Про “переможне завершення спеціальної військової операції в Україні” Путін має намір оголосити за 2-3 тижні до єдиного дня голосування, незалежно від стану справ на фронті. Максимум на що він розраховує до цього часу – вся Херсонська, вся Харківська, а також Донецька та Луганська області. Одеська та Миколаївська до його максимальних планів ВЖЕ не входять.

Як мінімум він допускає втрату правобережної Херсонщини, а також не взяття Слов’янська та Краматорська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У будь-якому разі планується оголосити, що “мету спецоперації досягнуто, більшу частину “нацистських” батальйонів знищено, Україна втратила свій військово-технічний, оборонний та економічний потенціал, а Заходу ми показали, що з думкою Москви треба рахуватися.”

Після цього буде дана команда побудувати багатоешелоновану оборону по зафіксованих на той момент рубежах і заявити, що москва зупинилася “доброю волею”, але якщо Україна і НАТО намагатимуться “зазіхати на історичні землі росії, то ми ні перед чим не зупинимося бла-бла -Бла…”

Чому для оголошення кінця спецоперації попередньо обрано кінець серпня.

По-перше, про “перемогу” Росії треба оголосити напередодні єдиного дня голосування – для того, щоб у переможній ейфорії народ проголосував за того, за кого треба. Якщо ж у цей час продовжуватимуться військові дії та масово гинуть орки, результат буде непередбачуваним – навіть з урахуванням того, що в ЦВК намалюють максимально потрібний результат.

Цього ж дня на окупованих територіях Запорізької, Харківської та Херсонської областей (якщо вони ще будуть окуповані) також планують створити видимість референдуму, але рахувати голоси ніхто не збирається – на всіх цих територіях “намалюють” плюс-мінус 60% за “возз’єднання” з Росією. Великий відсоток малювати не стануть правдоподібними.

По-друге, росіяни вважають, що апогей поставок сучасної західної зброї Україні (як за окремими контрактами, так і за лендлізом) доведеться на вересень-жовтень, а тому після цього часу проводити наступальні дії росія вже буде не в змозі – якщо не застосує. тактичну ядерну зброю. Тому перейде до багатоешелонованої оборони на захоплених територіях. Щоправда, москва продовжить у дуже обмеженій кількості здійснювати ракетний обстріл об’єктів інфраструктури України. Чому в “дуже обмеженому” я розповім в одному з таких текстів, де проаналізую стан ВПК Росії.
І на закінчення. Росія може будувати будь-які плани. Більшість військових експертів вважають, що максимум, що ще тимчасово втратить Україна – це повністю зруйновану росіянами Луганську область. За решту територій можна боротися і відвойовувати вже цього року.

Черга визволення всього Донбасу та Криму прийде пізніше. Коли? Не потрібно будувати ілюзій – росія ще довго буде залишатися економічно стійкою і самодостатньою територією. Але санкції, міжнародна ізоляція та падіння рівня життя населення доб’ють її. Імперія зла буде зруйнована, і каталізатором її руйнування стануть (точніше, вже стали) Україна та українці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін готовий оголосити про перемогу і день уже обрано: деталі “злили” дипломати РФ