facebook

5 причин, чому золото не носять разом зі сріблом

Цілющі властивості дорогоцінних металів часто не можуть працювати в симбіозі.

Золото і срібло — це яскравий приклад того, як два абсолютно різних енергетичних потоки пригнічують один одного.

Срібло руйнує золото

Золото — це м’який метал. За своїм фізичним властивостям він є протилежністю срібла. Найочевидніша небезпека носіння золота і срібла разом — це швидке стирання золота. Якщо, наприклад, відразу два ланцюжки надіти на шию, то срібна буквально зітре золоту, тому що срібло міцніше. Незважаючи на свою красу, золото є м’яким і еластичним металом, який може взаємодіяти тільки з шкірою людини.

Якщо вам дуже хочеться надіти прикраси з різних металів, то краще зробити так, щоб вони не стикалися на вашому тілі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це призводить до нервового напруження

Золоті прикраси мають динамічну енергетичну структуру, а срібні — спокійну і розмірену. З-за такого зіткнення протилежностей позитивні властивості металів можуть перетворитися на негативні або нейтралізуватися.

Ви можете стати дратівливими, якщо надягнете золото і срібло одночасно. Таке поєднання небезпечне, тому що ви ризикуєте посваритися з близькими людьми або потрапити в конфліктну ситуацію на вулиці, на роботі, в транспорті. Таке поєднання дуже розхитує нервову систему, навіть якщо сама людина цього спочатку не відчуває.

Це відштовхує від вас людей

Дисонанс між золотом і сріблом відчувається оточуючими людьми. Близькі, друзі та колеги будуть відчувати себе поряд з вами як на голках. Щоб цього не відбувалося, завжди розділяйте ці метали.

Ваші пороки і слабкості при поєднанні протилежних металів стануть найбільш виразними. Ви можете стати більш егоїстичними, лицемірними і ревнивими. Найбільш помітно це для тих, хто знайомий з вами вже довгий час. Знайомитися з новими людьми теж буде значною мірою складніше.

Це робить вас уразливими до негативу

Як відомо, золото може показати вам, наявність пристріту або прокляття. Вилікувати все це може тільки срібло. Здавалося б, немає нічого, що могло б протистояти хорошому поєднанню цих металів, але при носінні відразу і золота і срібла створюється якась тріщина у вашому захисті.

У ситуації, якщо поряд з вами опиниться сильний енергетичний вампір, ви з більшою ймовірністю будете його жертвою. Те ж стосується і перебування в компанії людини, яка бажає вам зла. Ви можете заразитися негативним енергетичним потоком і отримати величезну дозу негативу. Це може позначитися на ваших думках, справах, бажаннях.

Суміш золота і срібла послаблює ваш імунітет

Поєднання золота і срібла може зіграти роль каталізатора у розвитку хвороби. Якщо ви надягнете одночасно золоті і срібні прикраси, то ризик захворіти зросте багаторазово. Зазвичай срібло підвищує імунітет, але золото немов змушує його працювати інакше.

Намагайтеся не носити золото і срібло разом в періоди підвищеної ймовірності вірусних захворювань — навесні і восени. Крім того, багато з тих, хто носить обидва метали одночасно, скаржилися на деяке нездужання і слабкість. Симбіоз двох протиборчих енергетичних сил призводить до втрати фізичної та емоційної витривалості.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 причин, чому золото не носять разом зі сріблом