facebook

В МЗС росії феноменально відреагували на вибухи в Бєлгороді (ФОТО)

Нічні вибухи у Бєлгороді породили багато припущень. Губернатор регіону наполегливо звинувачував Збойні сили України в атаці на місто. Навіть запевняв, начебто, наслідки руйнувань – це результат збитої української ракети на населеним пунктом.

Але цей міф швидко розвіявся, оскільки, по залишках ракети, що застрягла в стіні будівлі,було видно, що це ракета ЗРК “Панцир”, якого в принципі немає на озбоєнні в України, але точно є в росії.

Як припускають експерти, найбільш імовірно, що це або свідома провокація з боку самих же російських військових, або ж, що ще більше схоже на правду, наслідок невдалого запуску російської ракети в напрямку території України, як це було в українському окупованому Алчевську, коли через помилково введені координати випущена ракета повернулася назад. Цього разу, імовірно, також щось пішло не так і ракета просто не долетіла до цілі.

І ось, з’являється феноменальна відповідь на події з боку МЗС росії. Вони висловили позицію в стилі російської пропаганди, начебто, “Москва утримається від дій у відповідь на провокації Києва” (яких насправді Київ не здійснював), але продовжують стежити за ситуацією і, “у випадку повторення провокацій Києву буде не солодко”.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спікерка МЗС РФ Захарова навіть знайшла пояснення для чого, потрібна була ця “провокація” з вибухами в Бєлгороді.

“Робиться це для того, щоб підштовхнути нас (РФ, – ред.) до нанесення ударів у відповідь подібного роду, а потім ще більше розкручувати антиросійську істерію”, – сказала Захарова, підкресливши, що поки Кремль утримається від будь-яких рішень з цього приводу.

Виходить, що зрозумівши, що довести провину ЗСУ, де її немає, перед світом не вдасться, представники міністерства вирішили вкотре просто виголосити погрози в бік України. Проте навряд після 4 місяців повномасштабної війни українці ще зважатимуть на такі заяви.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В МЗС росії феноменально відреагували на вибухи в Бєлгороді (ФОТО)