facebook

Заллє дощами чи буде спекотніше літа: українців попередили про погоду у вересні

Синоптики вже дають свої прогнози щодо погоди в Україні у вересні

Декілька синоптиків дали прогноз погоди на перші дні осені в Україні
Не встиг відступити серпень, який випробовує українців палючим сонцем, як українські синоптики вже дали свої прогнози на початок осені. Одразу кілька фахівців розповіли, якою буде погода в Україні на початку вересня.

Втім, одразу різких змін погоди на українців очікувати не варто. Про це твердять усі три спеціалісти, як один.

Переважно, за їхніми словами, погода в Україні зберігатиметься теплою та комфортною на всій території. Країну не заливатиме дощами, тому парасольки та куртки доведеться відкласти.

За словами метеоролога Ігоря Кібальчича, першого дня осені, 1 вересня, дощу точно чекати не варто. Опадів не буде. Температура повітря буде теплою, як улітку. Вночі слід очікувати від +19…+24 °С, а вдень буде літня спека – +30…+35 °С.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогноз сайту Meteoprog, який розрахований за історичними даними, говорить про те, що у перші два тижні вересня триматиметься літня температура повітря. Також у цей період не слід очікувати ні дощів, ні злив.

Такі дані підтверджує і Діана Кривобок, яка працює в Українському Гідрометцентрі. За її словами, погода в перші дні вересня мало чим відрізнятиметься від серпня. Похолодання не передбачається. Літо продовжиться в Україні та у вересні.

Додамо також, що українцям слід дотримуватись пожежної безпеки у зв’язку з продовженням спекотних днів. Це означає, що слід обережніше з вогнем на лісових локаціях, у полях, де багато сухої трави через відсутність дощів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заллє дощами чи буде спекотніше літа: українців попередили про погоду у вересні