facebook

“Казали вигризти патріотичне тату зубами”: звільнена з російського полону “Тайра” розповіла про пережите (ФОТО)

Відома парамедикиня Юлія Паєвська, більше відома, як “Тайра”, розповіла про російський полон, в якому провела три місяці.

Про нелюдські умови утримання військовополонених Юлія Паєвська розповіла в ефірі “Сніданок з 1+1”.

За словами парамедикині, росіяни тримають полонених у маленьких камерах, які не пристосовані на таку кількість людей. Орки обрали наджорсткий режим утримання, що не дозволяє людям навіть відпочити у камері.

“Постійно увімкнена лампочка, ніколи не вимикається світло. Нас ніколи не виводили гуляти, жінки не отримували передачок, навіть ті, у кого родичі в Донецьку. Дозволяли їм передавати тільки ліки. На правду, я можу сказати, що мені ще пощастило. Могло би бути набагато гірше”, — розповіла Юлія.

Тайра” розповіла, що рашисти постійно брехали полоненим. Розповідали про те, що українська влада з України втекла, а російські війська вже беруть Харків та Дніпро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Парамедикиня розповіла, що у полоні було дуже важко психологічно, але їй допомогло те, що вона займалась східними єдиноборствами та практикувала йогу.

Юлія розповіла, що під час полону вона відчувала найбільший страх в своєму житті, проте ніяк цього не демонструвала росіянцям.

“Тайра” також розповіла, що окупанти постійно звертали увагу на її татуювання, особливо на напис на руці “Слава Україні — Героям Слава”. І додала: “Вони казали, щоб я вигризла її зубами. Маю надію, що це був жарт такий. Я сказала: “можете зрізати, якщо хочете, можете навіть мене пристрелити”.

Окрім того, рашисти намагались схилити жінку до самогубства.
Як наголошує Юлія, їм було це навіть вигідно, щоб придумати якусь “цікаву історію”. “Тайра” впевнена, що знайти в собі сили витримати цей полон їй допомогла підтримка українців та людей з усього світу.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Казали вигризти патріотичне тату зубами”: звільнена з російського полону “Тайра” розповіла про пережите (ФОТО)