facebook

У Росії ще одна дивна смерть, яка може бути пов’язана зі спробою приховати стан здоров’я Путіна

Між смертю директора російського курорту та проживанням там глави РФ Путіна, одночасно з групою елітних лікарів, може бути зв’язок.

 

Трагічна смерть у горах у Сочі 37-річного генерального директора курорту “Красная поляна” Андрія Круковського виглядає підозріло і може бути пов’язана зі спробою приховати стан здоров’я президента Росії Володимира Путіна. Про це в ефірі Апостроф TV заявив російський політичний діяч, юрист та журналіст Марк Фейгін.

“Вчора оголосили, що глава цього “Роза хутор” (один із курортів у складі “Красной поляни”, – ред.) несподівано загинув у 37 років, зірвався зі скелі. Цікаво звучить з огляду на те, що за місяць до цього опубліковано розслідування “Проекту “, де показано інформацію з “Роза хутор””, – сказав Фейгін.

Він нагадав, що розслідування Романа Боданіна (російський журналіст, – ред.) та видання “Проект” показало, що під час проживання Путіна в готелях Сочі, разом з ним там проживала одна й та сама група елітних лікарів, серед яких лікар-онколог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Путін справді хворий на якесь захворювання, ми в цьому переконалися за непрямими доказами, а також завдяки розслідуванню Боданіна та видання “Проект”, – сказав Фейгін.

“Я не стверджую, що є зв’язок, але цікава якась послідовність”, – додав він.

Нагадаємо, у розслідуванні “Проекту” йшлося про те, що при відвідуванні Путіним Сочі в останні роки найчастіше одночасно разом з ним туди прибували троє лікарів – це отоларингологи Олексій Щеглов, Ігор Єсаков та хірург-онколог Євген Селіванов. Ця бригада була присутня біля Путіна як під час офіційного перебування в Сочі, так і в моменти “зникнення” глави країни”.

Зокрема, Селіванов пробув поряд із Путіним 35 разів, загалом 166 днів.

Учора стало відомо, що у горах Сочі трагічно загинув 37-річний генеральний директор курорту “Красная поляна” Андрій Круковський. Джерело російського інформагентства “Інтерфакс” повідомило, що Круковський зірвався зі скелі під час гірського спуску в районі фортеці Пслух. Його доправили до лікарні. Але від травм він помер у неділю вранці.

Вже кілька місяців у Росії відбувається низка загадкових смертей олігархів та топ-менеджерів, іноді разом із сім’ями.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Росії ще одна дивна смерть, яка може бути пов’язана зі спробою приховати стан здоров’я Путіна