facebook

Джонсон – поки я ще при владі, я хочу українцям повідомити, що згідно даних розвідки, названо термін, коли РФ зупиниться

Джонсон – поки я ще при владі, я хочу українцям повідомити, що згідно даних розвідки, названо термін, коли РФ зупиниться і вже не зможе наступати це…

Борис Джонсон розповів, що зараз російська армія просувається на східному Донбасі, але робить це ціною значних утрат серед солдатів та озброєнь.

У Великій Британії заявили, що незабаром темпи наступу росіян на Україну сповільняться. Борис Джонсон навіть назвав приблизний термін, коли саме це може статися.

Пише 24 канал, з посиланням на джерело – Sueddeutsche Zeitung.

За словами глави британського уряду, відповідну інформацію йому надала військова розвідка. Про це прем’єр-міністр розповів в інтерв’ю німецькому виданню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Наша служба військової розвідки вважає, що в найближчі кілька місяців Росія може дійти до такого моменту, коли вже не буде просування вперед, тому що вона вичерпала свої ресурси.

Тоді ми повинні допомогти українцям змінити динаміку», – заявив Джонсон.

Також британський прем’єр пояснив, що буде аргументувати це на саміті “Великої сімки”, який на вихідних пройде в Німеччині.

«Оскільки українці спроможні розпочати контрнаступ, його потрібно підтримати. Технікою, яку вони вимагають від нас», – закликав Борис Джонсон.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Джонсон – поки я ще при владі, я хочу українцям повідомити, що згідно даних розвідки, названо термін, коли РФ зупиниться