facebook

На Заході України розпочинають перевірку всіх внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у гуртожитках. Що стало причиною

Далі так неможна, ми вимушені піти на ці міри!”: На Заході України розпочинають перевірку всіх внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у гуртожитках. Що стало причиною

Керівництво міста Рівного зустрілось з комендантами та представниками гуртожитків. Тема для обговорення: скарги на внутрішньо переміщених осіб, що проживають в гуртожитках.

Повідомляють про часі порушення правил проживання.

Як сказав міський голова Олександр Третяк, з гуртожитків, в які розселили переселенців, надходять скарги на їх поведінку.

Місто вимушене прийняти міри.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Саме тому у міськраді розпочали збір інформації про осіб, які наразі проживають в гуртожитках.

Цитуємо міського голову Рівного Олександра Третяка:

“Серед них є багато приїжджих з територій, куди вже відносно безпечно повертатися: Київщина, Чернігівщина чекають своїх жителів, аби відновлювати економіку та свої території. Натомість люди продовжують жити тут, сподіваючись лише на державні виплати та міжнародну допомогу. Так, багато з них не мають куди повертатися, адже втратили житло. Але ця інформація також потребує перевірки. Бо ж часто стає лише способом спекуляцій”.

Також до такого кроку спонукає і перспектива початку навчального року в офлайн-режимі. Студенти, які повернуться на навчання просто не матимуть де мешкати.

Олександр Третяк додає:

“Ми розуміємо, що частина цих людей залишиться у гуртожитках, якщо там будуть вільні місця, частинна буде розселена у модульне містечко, до будівництва якого зараз рухаємось, частину обласна військова адміністрація обіцяла допомогти переселити в інші населені пункти. Але частині все ж доведеться повернутися додому, аби там працювати, наповнювати місцеві бюджети”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Заході України розпочинають перевірку всіх внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у гуртожитках. Що стало причиною