facebook

“За Вінницю, Миколаїв та Харків”: ЗСУ готуються до потужного удару по ворогові, що відомо

“За Вінницю, Миколаїв та Харків”: ЗСУ готуються до потужного удару по ворогові, що відомо

“Стрільба крилатими ракетами по центру міста вдень – це не просто порушення правил війни, це заперечення логіки та завоювань цивілізації, як такої”.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, коментуючи удар росіян крилатими ракетами “Калібр” по центру Вінниці, пише Politeka.net.

«Ми битимемо по ним. Вони по нам. Різниця полягає в тому, що ми б’ємо тільки по військовим цілям, щоразу ретельно прогнозуючи супутній збиток. Вони б’ють, не звертаючи уваги на такий, щоразу вкладаючи в прогноз додатковий ефект від терору мирного населення, або – безпосередньо заради такого терору, як зараз у Миколаєві та Харкові. Років триста вже в цивілізованому світі правила війни припускають мінімізацію впливу при виборі способів дії та засобів поразки», – повідомив Арестович, додавши, що якщо для того, щоб вирішити військове завдання, достатньо поранити супротивника, а не вбивати, правила припускають, що він має бути тільки поранений.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стрілянина ж ракетами по центру міста – це, за словами Арестовича, заперечення логіки та цивілізація в такому разі «дає відповідь».

«Швидко не буде, бо немає такої можливості. Але кожен такий удар прискорює вжиття заходів цивілізацією проти антицивілізації: санкцій, передачі нам зброї», – наголосив Арестович.

За його словами, буде ще багато ударів, і ЗСУ по окупантах і ворогів по нас, але з путінським режимом буде покінчено саме на полі бою, оскільки інших способів не існує.

«А вб’є його роль, яку вони собі обрали самі – антицивілізація… Сьогодні вночі ЗСУ спитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків», – запевнив Арестович.

Додамо, що зараз кількість жертв ракетного удару по центру Вінниці досягла 20 осіб, серед жертв троє дітей.

Рятувальна операція триває, багато хто з тих, хто поранений, а це майже сто людей, перебувають у важкому стані.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“За Вінницю, Миколаїв та Харків”: ЗСУ готуються до потужного удару по ворогові, що відомо