facebook

Коли закінчиться війна: прогнози астрологів, тарологів та військових

Коли закінчиться війна: прогнози астрологів, тарологів та військових


Вже 147 днів на Україну падають російські ракети, міста стираються з лиця землі, а люди, що стали вимушеними переселенцями намагаються влаштувати своє життя на мирній території країни. В українців одне бажання на всіх –аби скоріше війна закінчилась нашою Перемогою і настав мир.

Ніхто не знає, коли саме буде ця дата, але військові експерти, тарологи та астрологи намагаються дати прогноз, коли вся Україна буде святкувати Перемогу та вижене ворогів з власної землі і відновить кордони.

Так, нещодавно учасник «Битви екстрасенсів» Макс Гордєєв в етері одного з українських телеканалів зазначив, що переламний момент у війні відбудеться вже у серпні. За його словами, карти таро це підтверджують.

«Хочу сказати аби ніхто не думав, що коли настане серпень війна одразу завершиться. Вона буде закінчуватись поетапно, для кожного міста окремо. Все розпочнеться з заходу країни», — зазначив Макс Гордєєв. Також за його словами, Україна зможе повернути всі свої окуповані території.


Астрологиня з мережі Instagram на псевдо аstrolog_royals пише про те, що з другої половини серпня ситуація на полі бою зміниться, розпочнуться дуже активні бойові дії та наша країна перейде в контрнаступ. «В липні планета війни Марс вийшла зі знаку Овна, де була проявлена її найбільша сила та перейшла у знак Тільця, де буде знаходитись до 20 серпня. Це говорить про перелом у другій половині липня. Наприкінці серпня Марс переходить до знаку Близнюків, градус напруги буде знижуватись, але військові дії стануть більш локальними, хитрими та маніпулятивними. З другої половина серпня – на початку вересня будуть відбуватись дуже активні бойові дії з контрнаступу, що змінить розташування сил на полі бою», — говорить астрологиня

За її словами, наука астрологія говорить про те, що до травня-червня наступного року потрібно набратись терпіння, саме тоді до українців повернеться повний мир та безпека. Вона також зазначила, що з другої половини жовтня очікується ще більше полегшення, Марс буде йти назад, що дасть армії ще більше можливостей для повернення своїх територій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поки тарологи, екстрасенси та астрологи намагаються «побачити», що чекає Україну за допомогою карт та зірок, колишній командуючий армією США в Європі, генерал Бен Годжес зазначає, що наша країна вже до кінця 2022 року зможе відкинути Рф на кордони, де вона знаходилась до 24 лютого. Та є одна умова. «Якщо Україна отримає все необхідне від країн Заходу, та якщо українці будуть продовжувати боротись так, як вони наразі борються за свою землю, якщо вони продовжуть вчитись воювати, то я думаю, що вже в цьому році росіяни будуть відкинуті до межі, за якою вони знаходились до 24 лютого. Якщо Захід не буде в майбутньому прихильний допомагати Україні в цій війні, то вона дійсно може затягнутись на довгі роки», — сказав Бен Годжес.


Зазначимо також, що начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що в серпні у війні між Україною та Росією настане переламний момент і українці, а також наші західні партнери зможуть побачити перші перемоги української армії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коли закінчиться війна: прогнози астрологів, тарологів та військових