facebook

“Я довго думала”: Alina Pash виступить на фестивалі з російськими артистами

Українська співачка Alina Pash поїде виступати на фестиваль в Угорщині, де виступатимуть російські артисти. За словами Pash, вона прагне, аби цей майданчик також був супротивом російській агресії.

Про це артистка повідомила на своїй інстаграм-сторінці.

Співачка повідомила, що виступатиме на фестивалі Sziget, який відбуватиметься в Угорщині 10-15 серпня. На одній сцені разом із нею виступатимуть й російські артисти.

Аліна розповіла, що спочатку думала відмовитися від виступу. Та потім вона разом з командою зважила всі “за” та “проти” і вирішила погодитися. Там також будуть й інші українські артисти. Це великий фестиваль, де має бути противага росіянам.

“Я серйозно міркувала над варіантом, аби відмовитися від участі. Проте для виваженого рішення ми з командою ще й оцінили альтернативні втрати України від відсутності на сцені такого великого фестивалю українського голосу. Тоді цей майданчик не буде мати противаги росіянам”,– пояснила Паш.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Запрошені українські артисти вимагали взагалі скасувати виступ росіян. Однак на фестивалі прийняли таке рішення: росіяни залишилися в лайнапі.

Аліна вважає, що це цинічно з боку організаторів, адже вони підтримують Україну й не засуджують росію. Артистка каже, що можна було б влаштувати публічний скандал, але в результаті українців могли б виключити зі списку артистів, а росіян – залишити.

“Ми переконані, що своєю “правильною” присутністю ми допоможемо Україні на міжнародній арені набагато більше, аніж демонстративним демаршем”,– додала виконавиця.

 

 

Зараз Аліна разом з колегами готує ініціативу, щоб росіян більше не було на міжнародних музичних фестивалях. А на Sziget покаже особливу програму, щоб російським артистам було соромно за війну: “На Sziget я готую особливе шоу. Зроблю все можливе, аби ці артисти могли відчути сором за те, що вони є частиною суспільства, котре веде війну проти України та проти вільного світу”, – наголосила співачка.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я довго думала”: Alina Pash виступить на фестивалі з російськими артистами