На сьогоднішній день картопля фрі шалено популярна не лише в ресторанах швидкого харчування, але і вдома.
Необхідні інгредієнти:
• Картопля – 5-7 шт;
• Яйця – 2 шт;
• Сіль за смаком;
Підтримай нашу сторінку в Facebook.
• Спеції за смаком.
- Спочатку необхідно нарізати очищену картоплю на брусочки товщиною 1 см.
Далі відокремте білки від жовтків і білки злегка збийте. Туди додаємо сіль, чорний перець, паприку і перемішуємо. - Картоплю перемішуємо з білками.
- У ємність з білками пересипаємо картоплю.
- Брусочки викладаємо на деко.
- Деко застелити харчовою папером і викласти на нього картоплю, як показано на фото.
- Відправляємо його в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Через 5-7 хвилин з-під картоплі необхідно прибрати папір і залишити її запікатися до появи золотистої скоринки. Картопля фрі готова.
- Приємного апетиту!