facebook

«Що таке Rixos? Я не знаю, що це»: українець, якому збирали кошти на лікування, «відривався» у Туреччині. Відео

«Що таке Rixos? Я не знаю, що це»: лучанин, якому збирали кошти на лікування, «відривався» у Туреччині. 

У вересні 2020 року, саме в пік збору коштів нібито на пересадку кісткового мозку, лучанин Дарій Зажицький «відривався» біля басейну елітного готелю Rixos Sungate зі своєю дівчною Ольгою Сушик.

Відео, на якому видно, як важкохворий лучанин танцює, розважаючи свою половинку, показали у Instagram.

«Орієнтовна вартість курорту на одного, а їх було двоє, становить від 1500$. Інформація від людей, які там відпочивали. На даному відео наш океанський кит і його мила косатка чілять біля басейну на території готелю. Як ви вже, мабуть, зрозуміли, вересень 2020 року – це той період, перед та після якого, власне, і проводились збори коштів на лікування нашого важкохворого хлопчика», – йдеться у повідомленні.

Натомість 2 березня 2021 року під час розмови із журналістом Інформаційного агенства Волинські Новини Дарій Зажицький зробив вигляд, нібито не знає, що таке готель «Rixos» і ніколи не був у Туреччині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Що це таке Rixos? Я не знаю, що це таке», – знизав плечима лучанин, коли журналістка поцікавилась, чи правдивою є інформація, що шириться серед коментаторів у соціальних мережах.

Водночас ще тоді він зазначив, що не знає, що таке автосервіс «Детройт» і ніколи не брав автомобілів напрокат.

«Авто напрокат? Те, що в сторіс в інстраграмі? Ні, мені просто дали «поганяти», – відповів Дарій.

У розмові з тим же журналістом щодо ДТП Дарій наголосив, що не втрапляв у аварію, і що йому це смішно.

Нагадаємо, раніше відомі блогери почали говорити про шахрайство Дарія Зажицького, якого побачили на відпочинку в Домінікані. Ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині. Також під час свого інтерв’ю ІА Волинські Новини Дарій Зажицький зазначив, що «люди, яких він вважав друзями, виявились черствими і обмовляли його, мовляв, «Дарій усіх розводить: «У мене були друзі дитинства, яким я вірив, з якими я протягом тривалого часу дружив. Ми разом проводили багато часу, їздили на відпочинок. І коли виявилось, що в мене онкологія, вони відвернулися. Гірше того, почали мене обмовляти, мовляв, «Дарій усіх розводить». Для мене було справжнім шоком те, що люди, яких я вважав друзями, виявилися настільки черствими, ніби сухарики, запечатані у пачці», – скаржився лучанин.

Вікторія СЕМЕНЮК

P. S. Після публікації у ЗМІ відео відпочинку у Туреччині, Дарій Зажицький та його дівчина закрили свої профілі в Instagram.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Що таке Rixos? Я не знаю, що це»: українець, якому збирали кошти на лікування, «відривався» у Туреччині. Відео