facebook

Перехід на новий рівень: що чекає на Україну після Дня незалежності та у 2023 році

Перехід на новий рівень: що чекає на Україну після Дня незалежності та у 2023 році

Після Дня незалежності, який Україна відзначатиме 24 серпня, на нашу країну чекає переломний період.

Такий астрологічний прогноз озвучила Марина Скаді.

За її словами, 24 серпня Україна відзначатиме свій день народження, який експерти називають Соляром.

Марина Скаді стверджує, що 2023 стане для нашої країни переломним. Україна під час перехідного періоду після Дня незалежності “стане видимою для всіх і навіть ті, хто мало що чули про неї, будуть захоплюватися силою духу та могутністю української єдності”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Астролог зазначає, що наша країна перебуває під заступництвом Тельця, який не дозволяє ворогові прогнути волю нації та змусити поступитися своїми землями.

Скаді прогнозує, що протягом наступного року Україна зможе повернути більшу частину окупованих територій, а наступний День незалежності країна відсвяткує за більш комфортних умов. Астролог не виключає, що на той момент багато українців повернуться додому, а сім’ї возз’єднаються після довгої розлуки.
“Соляр 2022 року починає рік підготовки до великого стрибка, переходу на новий рівень як для українців, зокрема, так і для України, загалом. Багато політиків назавжди вийдуть з гри. У жовтні 2022 року може здатися, що все втрачено, але потрібно буде зібрати волю в кулак, і тоді до кінця року перевага виявиться на нашому боці. Росія більше не зможе протистояти ЗСУ і наша країна вийде переможцем”, – продовжила Скаді і додала, що переломним періодом стане весна 2023 року, коли Україна увійде до процесу відродження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перехід на новий рівень: що чекає на Україну після Дня незалежності та у 2023 році