facebook

Путін накопичує ракети, але інтенсивні удари можуть бути не сьогодні: Тука попередив українців про небезпеку

У диктатора Росії Володимира Путіна ще достатньо ракет, щоб бомбити Україну, що можливо і на День Незалежності.

Але останні дії окупантів свідчать про те, що до дат армія РФ уже не прив’язується, а отже, масованих атак до 24 серпня може і не бути.

Таку думку висловив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в інтерв’ю OBOZREVATEL.

“Дані, не лише нашої розвідки, свідчать про те, що останніми днями відбувалося накопичення ракетного арсеналу в тій же Білорусі. Щодо моменту завдання удару до Дня Незалежності, то, на мій погляд, попри те, що в нас, як і раніше, продовжують стверджувати, що Путін схильний до якихось там сакральних дат, я спостерігаю деяку руйнацію цієї міфологеми. Тому я не готовий підтримувати думку, що саме до цього дня нам готують удари великої інтенсивності. Хоча відкидати цього не можна, тому треба готуватися до найнеприємніших сценаріїв у виконанні Повітряно-космічних сил РФ”, – заявив він.

Водночас заяву посольства США, яке закликало своїх громадян залишити Україну через актуальні загрози, Тука вважає негативним сигналом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Американці теж побоюються, що до Дня Незалежності Росія може завдати серії ударів по Києву. Але я в такому заклику нічого страшного не бачу. Це нормальний алгоритм поведінки з погляду безпеки. Американці закликають своїх співгромадян, співробітників залишити небезпечні з погляду американського посольства зони”, – сказав він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін накопичує ракети, але інтенсивні удари можуть бути не сьогодні: Тука попередив українців про небезпеку