facebook

Військовий приїхав у відпустку і почав стріляти в людей біля бару

Житель Тернопільщини завдав травми двом чоловікам: першому поцілив в ногу, а іншому – в пах

На Тернопільщині чоловіка суд покарав умовним терміном через те, що він стріляв в незнайомих людей. Чоловік – військовослужбовець, однак коли скоїв злочин, то перебував у відпустці. В Ланівцях увечері біля ресторану він витягнув револьвер з гумовими набоями і вистрілив в двох чоловіків. Одному попав по нозі, а іншому – в пах. В суді свою провину Іван С. свою провину визнав.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що обвинувачений родом з села Темногайці Шумського району. На момент скоєння злочину він перебував на посаді сапера 1 інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 3 механізованого батальйону військової частини. Близько 21:30 19 березня 2023 року чоловік перебував у відпустці і був неподалік ресторану «City Life».

«Обвинувачений, не реагуючи на зауваження оточуючих, витягнув дев’ятизарядний револьвер моделі Profi 4.5, який використовується під патрони «Флобера». Спрямував дуло револьвера в напрямку осіб, які там перебували та здійснив сім пострілів, створюючи реальну загрозу життю і здоров’ю громадян», – йдеться у вироку Лановецького районного суду від 22 січня.

Так хаотично стріляючи, обвинувачений поцілив травматичною кулею в пальці лівої ноги одному чоловіку, а інша потрапила в області паху другому чоловіку, проте не спричинила тілесних ушкоджень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Військовий приїхав у відпустку і почав стріляти в людей біля бару