facebook

Путін шукає “переговірника”: Піонтковський розповів, хто може гарантувати “фюреру” “безпечну старість”

Ситуація у російській війні в Україні змінюється, а тому Москва буде шукати шлях до переговорів.

Російський диктатор Володимир Путін шукає собі “переговірника”. Спочатку в цій ролі був президент Франції Еммануель Макрон, потім – турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган. Третім варіантом може стати глава Китаю Сі Цзіньпін.

Таку думку в в ефірі “24 каналу” розповів російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, кремлівський “фюрер” сподівається, що переговірники принесуть йому “мир”. Більше того – сам диктатор нібито бореться за власне життя, адже “Путін – негідник і фашист, але не шахід”.

“Спочатку такими посередниками були Макрон, Шольц і Драґі – ця трійка, яку він послав (до України – Ред.) з “італійським планом”. Тоді в Путіна було безліч амбіцій. Першим пунктом було запропоновано припинення вогню, другим – двосторонні переговори про “суперечливі території “Росії і України”, – наголосив Піонтковський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

План Москви про збереження окупованих територій провалився.

“Він (Путін – Ред.) “найняв” іншого переговірника – пана Ердогана. Однак він взяв за це величезну геополітичну ціну”, – наголосив публіцист.

Саме тому зараз очільникові Кремля потрібен “переговірник”, який би гарантував йому життя. Стати таким “гарантом” може президент КНР Сі Цзіньпін, вважає Піонтковський.

“Китай вже не зацікавлений у продовженні цієї безглуздої війни. Пан Сі може гарантувати Путіну безпечну старість в одному з даоських монастирів на території Китаю”, – наголосив російський опозиціонер.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін шукає “переговірника”: Піонтковський розповів, хто може гарантувати “фюреру” “безпечну старість”