facebook

Захарова влаштувала істерику через заяву Папи Римського про катів України: “Це вже навіть не русофобія”

Захаровій не сподобалась правда про війну Росії проти України.

Речниця МЗС Росії Марія Захарова влаштувала істерику через заяву Папи Римського про те, що “чеченці та буряти – це найжорстокіші кати українського народу”. Вона заявила, мовляв “це вже навіть не русофобія, а збочення”.

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Папа Римський Франциск в одному із інтерв’ю пояснив, що “якщо в Україні є мученики, значить є кати, які з них знущаються”. Найжорстокішими представниками окупаційної армії понтифік вважає бурятів та кадирівців.

Це роздратувало Захарову, через вона влаштувала істерику. речниця російського МЗС заявила, що “такі висловлювання – це вже навіть не русофобія, а – збочення”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Захарова заявила, що у 90-х Росії “закидали знущання з народів Кавказу, а тепер на її думку нібито все навпаки – народи Кавказу знущаються з росіян”. Кого саме мала на увазі Захарова під “росіянами” невідомо.

Масові поховання в Україні
Після звільнення тимчасово окупованих територій України правоохоронці знаходять братські могили, в яких поховані вбиті та закатовані росіянами українці.

Так, в Ізюмі ексгумували 447 тіл українців, яких під час окупації жорстоко вбили росіяни. Серед закатованих знайшли також тіло дитячого письменника Володимира Вакуленка.

Схожі звірства росіяни вчиняли також у Київській області – Бучі та Ірпені. Після звільнення Херсонщини там виявляють катівні та місця поховань українців, яких вбила армія Росії.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Захарова влаштувала істерику через заяву Папи Римського про катів України: “Це вже навіть не русофобія”