facebook

Може з’їсти навіть своїх: у збройні сили росії завербували канібала

Власник приватної військової компанії “Ліга” (раніше ПВК Вагнера) Євген Пригожин завербував на війну проти України маніяка-канібала, який відбував покарання в одній з в’язниць у російському місті Саратов.

Про це розповіла правозахисниця і голова Фонду “Русь сидящая” Ольга Романова, пише УНІАН.

Вона також повідомила, що Пригожин завербував з російських в’язниць вже близько 10 тисяч ув’язнених. Засновник “Вагнера” пропонує воювати проти України злочинцям, які грабували, вбивали і ґвалтували людей. За словами Романової, Пригожин завербував навіть маніяка, який займався канібалізмом.

“Беруть всі статті, але віддають перевагу, про це Пригожин вже говорив, вбивцям і тим, хто займався розбоєм і грабунком. Теж добре беруть тих, хто потрапив до в’язниці за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. І ось зараз стали брати вже людей, які засуджені за зґвалтування, але їх в окремий загін. Ми знаємо дві історії з Саратовських зон, з жахливих абсолютно зон, там одна є дуже спеціальна. Звідти взяли маніяка, у якого, так би мовити, в портфоліо канібалізм. Він теж поїхав на війну”, – повідомила вона.

Романова також розповіла, що в деякі колонії для вербування ув’язнених приходять по кілька разів. Пригожин шукає “гарматне м’ясо” серед злочинців і йому вдалося зібрати чимало охочих воювати проти України. Примітно, що “Вагнер” вербує ув’язнених не по всій РФ, а тільки в деяких її регіонах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Найпівнічніша частина – Комі, Сиктивкар, найпівденніша — Адигея, найсхідніша —Татарстан, найзахідніша — Псковська і Смоленська області. Вони чомусь не йдуть східніше Татарстану”, – стверджує правозахисниця.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Може з’їсти навіть своїх: у збройні сили росії завербували канібала