facebook

Поліція почала затримувати своїх співробітників на мітингу проти мобілізації. Крах Кремля. Відео

Під час одного мітингу проти мобілізації в РФ співробітники поліції помилково затримали свого співробітника в цивільному одязі.

Рішення президента Володимира Путіна про початок часткової мобілізації викликало низку акцій протесту. За даними «ОВД-Інфо» (внесено до реєстру іноагентів), затримано 1312 протестувальників у 38 містах, у тому числі 468 у Москві. Офіційний представник МВС РФ Ірина Волк повідомила про припинення «несанкціонованих акцій» у регіонах РФ, кількість їх учасників вона назвала «незначною».

В Іркутську на площі біля стадіону зібралося близько 60 молодих людей без плакатів, гасел не вигукували, за появи поліції та ОМОНу половина людей розійшлася, затримано було близько 20 осіб. В Уфі, за словами адвокатів, було затримано 22 особи, до яких деякий час не допускали захисників. У Воронежі на площі Леніна зібралося близько 40 осіб, від яких поліція вимагала розійтися. Близько 30 громадян було переведено до поліцейського автобуса, але деяким вдалося втекти. У Єкатеринбурзі на акції на площі Праці, що тривала близько двох годин, було затримано 40 осіб (дані «ОВД-Інфо»). У Челябінську кількість затриманих склала 27, у Пермі – 23. Санкт-Петербурзі затримано 490 осіб.

Не обійшлося і без курйозів.

Так, наприклад, під час одного мітингу проти мобілізації в РФ співробітники поліції помилково затримали свого співробітника в цивільному одязі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поліція почала затримувати своїх співробітників на мітингу проти мобілізації. Крах Кремля. Відео