facebook

В Криму хакери запустили на телеканали відеозвернення Зеленського, де він закликає російських мобілізованих здатися ЗСУ (ВІДЕО)

У тимчасово окупованому Криму під час телеефіру глядачі змогли побачити адресоване їм відеозвернення Зеленського.

Вчорашнє вечірнє відеозвернення президента України Володимира Зеленського, де він російською звернувся до росіян та мешканців тимчасово окупованих територій України і закликав саботувати російську мобілізацію, а у випадку потрапляння до російських окупаційних військ повідомляти українським спецслужбам інформацію про позиції і склади з боєприпасами ворога та здаватися в полон до ЗСУ, щоб вижити, потрапило в ефір одного з головних російських телеканалів.

Відео транслювалося на “Першому каналі” росії.

“Поясню росіянам по-російськи, що відбувається.

У містах Росії пройшли протести проти мобілізації. Нехай не масові, але вони були і є. І це показник. Не тільки у Москві і Петербурзі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми знаємо реальні настрої у регіонах Росії. Ми бачимо, що люди розуміють, що їх просто кинули. Кинули на смерть”, – каже у відеозверненні Зеленський.

Ймовірно, для того, щоб це стало можливим, приклали руку хакери. Хоча б в такий спосіб вперше за багато часу люди на окупованій російськими військами території почули і побачили по телебаченню правду.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Криму хакери запустили на телеканали відеозвернення Зеленського, де він закликає російських мобілізованих здатися ЗСУ (ВІДЕО)