facebook

Названо два міста, які Путін хоче захопити після оголошення мобілізації

Активна фаза часткової мобілізації в РФ у розпалі. Багато призовників уже вирушили «підкорювати» Україну, і багато залишаються в розташуванні частин та чистять іржаві автомати.

Здавалося б, пройшов лише тиждень із оголошення указу диктатора Путіна про мобілізаційні заходи, а на Донбасі українські військові вже взяли в полон десятки новоприбулих щодо мобілізації росіян.

Як працює ця схема не зрозуміло, але факт залишається фактом – когось навчають військової науки, а когось оправляють одразу на практику.

Обозреватель, посилаючись на видання Bloomberg, інформує, що Путін планує перехопити ініціативу ЗСУ та захопити Харків та Одесу. Більше того, багато джерел у Кремлі повідомляють, що російській армії вдасться пройти трохи вглиб України та окупувати ключові населені пункти.

Проте ситуація на фронті та просування українських військ у результаті контрнаступу свідчить про протилежне, і заочно анулює усі плани Кремля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чимало експертів стверджують, що мобілізація Путіну не допоможе перемогти. Швидше за все навіть навпаки, бо російські війська абсолютно не мотивовані, у них немає спорядження, нормальної зброї.

Європейські військові аналітики стверджують, що мобілізованих вистачить лише для того, щоб уповільнити просування України окупованими територіями.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названо два міста, які Путін хоче захопити після оголошення мобілізації