facebook

В Україні можуть перенести жорсткий карантин на пізніші дати, – джерела

В Офісі президента України розглядають варіант щодо перенесення жорсткого карантину на пізніші дати.


Про це пише Telegram-канал “Легитимный” з посиланням на джерела в ОП.
Зокрема, йдеться про те, що запровадження жорстких карантинних заходів можуть перенести на кінець січня, оскільки на цей період також прогнозують спалах сезонної епідемії грипу.

Крім того, джерела зазначили, що дане питання обговорювали у понеділок, 4 січня, на селекторній нараді за участі глави держави та попередньо погодили перенести введення локдауну на кінець січня.

В ОП підмітили, що запроваджувати суворий карантин на початку січня недоцільно, оскільки наразі в Україні досить низька захворюваність на COVID-19 та не завантажені медустанови.

Однак, вони прогнозують, що до початку лютого ситуація може зміниться через початок “третьої хвилі” коронавірусу.

“Доведеться знову вводити локдаун, а це буде зробити дуже складно і майже неможливо. У підсумку цей трек стане “критичним” і антихайповим для влади, яка отримає хвилю критики від всіх”, – додає ресурс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Читайте більше актуальних новин України та світу:
В Україні показник захворюваності на коронавірус перевищує норму більш ніж у сім разів.
Упродовж останньої доби найвищий показник добового приросту заражень на коронавірус був зафіксований у Запорізькій області, у Києві та на Львівщині.
В Україні знову зменшилася кількість нових випадків коронавірусу. Так, за минулу добу інфікувалися понад 4 тисячі людей.
Міністр закордонних справ Китаю та член Комуністичної партії Ван Ї заявив, що пандемія коронавірусу розпочалася через окремі спалахи інфекції у різних частинах світу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні можуть перенести жорсткий карантин на пізніші дати, – джерела