facebook

В Україну “вривається” довгоочікуване бабине літо: синоптик назвала точні дати

В Україну “вривається” довгоочікуване бабине літо: синоптик назвала точні дати

Жовтнева погода в Україні може здивувати контрастами: на півдні й сході продовжується бабине літо, а на заході й півночі очікується прохолода з дощами.

Про прогноз погоди на 4 жовтня повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Погода у вівторок
У північних і західних регіонах впродовж дня температура повітря прогнозується на рівні +8+12 градусів, у центральних від +10 до +15 градусів, а от у східних і південних областях стовпчик термометра покаже до +19 градусів.
Дощі очікуються в західних, північних областях і подекуди на сході України. Водночас у більшості центральних регіонів країни суттєві опади малоймовірні. Щодо вітру, то він залишатиметься рвучким на заході й півночі.

“У Києві 4-го жовтня очікується переважно хмарна, з періодичним дощем, погода. Буде холодно, протягом дня в межах +9 градусів”, – додала Діденко.
Чи очікуються магнітні бурі
4 жовтня спостерігатиметься висока магнітна активність Землі, тому метеозалежним людям рекомендується завжди мати при собі пігулки про головного болю чи тиску.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Завтра, за прогнозами, ще залишається висока магнітна активність Землі, тобто, магнітні бурі ще погуляють досить серйозні – візьміть з собою в дорогу, дальшу чи ближчу, пігулки від голови та тиску”, – порадила синоптикиня.

Коли настане бабине літо
В Україну бабине літо завітає в середу, 5 жовтня, і пробуде тут до наступної середи, 12 жовтня. Протягом тижня на більшості територій спостерігатиметься суха й тепла погода з сонячними проясненнями.

“Трохи куценьке, на тиждень, проте без дощів, із сухим повітрям, сонячними проясненнями, прекрасними туманами та, хоч і відносним, але все ж приємним теплим повітрям із температурою +14+21 градус. Дочекаємося і будемо разом радіти!” – наголосила Наталка Діденко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україну “вривається” довгоочікуване бабине літо: синоптик назвала точні дати