facebook

Путін залишиться ні з чим: як зміниться територія Росії після війни в Україні

Путін залишиться ні з чим: як зміниться територія Росії після війни в Україні

Після перемоги України в росії почнуться дестабілізаційні процеси через величезні втрати. Внаслідок цього рф буде змушена повернути всі окуповані території іншим країнам.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив політолог Максим Ялі.

“Після перемоги, після початку центробіжних процесів у самій росії, коли військові дії перекинуться на їх території… Я не маю на увазі, що ЗСУ будуть окупувати їх території. З моєї точки зору, це призведе до внутрішньої дестабілізації. Всі ті, хто залишаться живими на війні з Україною, звичайно, почнуть вимагати і шукати відповідальних у тому, хто поклав зараз майже 60 тисяч, а на той час це буде не одна сотня тисяч росіян, враховуючи мобілізацію”, – пояснив Ялі.
За словами політолога, на росію чекають величезні втрати. І чим більше людей втратить рф, тим швидше буде зростати напруження всередині країни-агресорки. Це, в свою чергу, сприятиме поверненню окупованих раніше територій до законних власників.

“Тому, звичайно, Курили повернуться Японії. Придністров’я повернеться під котроль Кишенева, Абхазія та Південна Осетія повернуться під контроль Грузії. Про нас, звичайно, зрозуміло, що ми всі свої території деокупуємо. Тобто всі ці пункти, ті конфлікти, які інспірував Кремль протягом останніх 30 років, коли окупував території, – вони повернуться до своїх реальних власників, до тих країн, які піддавалися агресії, окупації, гібридним війнам”, – резюмував Ялі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін залишиться ні з чим: як зміниться територія Росії після війни в Україні