facebook

В Україні загинув шостий американський доброволець

Скайлеру Ґреґґу було лише 23 роки.

На війні в Україні загинув 23-річний американський доброволець Скайлер Джеймс Ґреґґ, який воював у складі Інтернаціонального легіону Територіальної оборони Збройних Сил України.

Ґреґґ — шостий американець, який поліг за Україну після відкритого вторгнення Росії.

Про це 5 листопада розповіли в ефірі “Єдиних новин” з посиланням на американське видання The Daily Beast. Виданню цю інформацію підтвердили батько воїна та командир його підрозділу.

“Скайлер вирішив поїхати воювати в Україну, коли побачив у сюжеті, як російський танк протаранив легковик”, — розповіли в “Єдиних новинах”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У квітні Скайлер Ґреґґ приєднався до Інтернаціонального легіону, у червні його поранили в бою під Харковом, хлопець деякий час проходив реабілітацію у шпиталі, після чого повернувся на фронт. Доброволець зі штату Вашингтон загинув 29 жовтня — його підрозділ потрапив під артилерійський обстріл, кілька людей було поранено.

 

Як з’ясувалося, першою про загибель Скайлера Ґреґґа 2 листопада написала його тітка Мері Ґреґґ-Мерфі: “Мій дорогий, хоробрий племінник Скайлер загинув, виконуючи свій обов’язок, допомагаючи своїм українським друзям у війні проти Росії”.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні загинув шостий американський доброволець