facebook

Сувора зима візьме перепочинок: в Україну прийде потепління – прогноз Діденко

До чого готуватись?

Прогноз погоди в Україні на неділю, 14 січня
Синоптикиня прогнозує, що опади в країні ще будуть, але температура зміниться. Детальний прогноз опубліковано на Facebook-сторінці Наталки Діденко.

У країні переважатиме волога погода зі снігом чи мокрим снігом. Вдень прийде потепління від -3 до +3.

Також синоптики попереджають, що в неділю, 14 січня очікується ожеледиця на дорогах і пориви вітру. Шквальний вітер прогнозують у західних областях – до 15 – 20 метрів за секунду.

На Заході температура вдень досягатиме 0…-2 градусів. Прохолодніше буде у північних областях, де стовпчики покажуть від 0 до -4 морозу. До -3 градусів буде також і в центральних областях, а ось на Сході буде найхолодніше – там стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів морозу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Майже по всій території України 14 січня невеликий сніг, у південних областях — з дощем. Сухо буде лише на Одещині, де синоптики не прогнозують опадів.

На високогір’ї в Закарпатській області очікуються рясні снігопади та хуртовини. Тому синоптики попередили про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень).

У прогнозі Діденко додала, яким буде початок нового робочого тижня. У понеділок, 15 січня й у вівторок, 16 січня домінуватиме тепла погода, але поривчастий вітер.

Синоптик попередила, що через непостійну погоду у громадян найближчими днями можливі проблеми зі здоров’ям.

Мігрені можливі у гіпертоніків та гіпотоніків, а похмура погода впливатиме на настрій та працездатність, адже хочеться сонця – джерела вітаміну Д.

Але вона пообіцяла, що попереду на нас чекають і сонячні дні, а поки що можна підтримати свій організм вітамінами з аптеки та насолодитися справжньою зимовою погодою, як з дитинства.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сувора зима візьме перепочинок: в Україну прийде потепління – прогноз Діденко