facebook

Астрологічний прогноз: зірки пророкують складний і напружений тиждень

Зірки пророкують складний та напружений тиждень. Зараз важливо зберегти свої ресурси, насамперед, фізичне та психічне здоров’я, тому необхідно зміцнювати імунітет, уникати переохолодження та спілкування з токсичними людьми. Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Венера та Сонце увійшли на знак Скорпіона – транзит принесе складнощі у сферу взаємин, оскільки кожен із партнерів зосереджений лише на своїх бажаннях.

Не чекайте на грошову стабільність протягом тижня, можуть виникнути проблеми з родичами з майнових питань.

Сонячне затемнення у Скорпіоні 25 жовтня відкриє осінній коридор затемнень, після завершення якого життя багатьох людей зміниться кардинально.

28 жовтня о 08:11 Юпітер на ретро-фазі повертається на знак Риби до 21 грудня 2022 року. Минуле наполегливо стукає у двері і змушує звернутися до традицій, розібратися у своїх почуттях, переоцінити свої можливості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

29 жовтня о 22:22 Меркурій увійде на знак Скорпіона і від цього моменту звістки та інформація, що надходить, стають причиною глибоких роздумів і переживань. Варто з обережністю заводити нові знайомства і якнайменше людей посвячувати у свої плани.

Від 30 жовтня Марс переходить у ретроградний рух і це вплине протягом бойових дій. Війна змінює свою форму – перетворюється на пасивну фазу на певний період.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астрологічний прогноз: зірки пророкують складний і напружений тиждень