facebook

Зливи, грози, град: синоптики б’ють на сполох – погода сходить

Прогноз погоди

Українці можуть насолодитися настанням літа, але природа має свої плани на наступний тиждень. Прогноз погоди на період з 3 по 9 червня, як повідомив метеоролог Ігор Кібальчич, передбачає нестабільні умови з грозами та шквалами. Температура також не буде надто комфортною, з рекордними показниками спеки для всієї країни.
Про це повідомляє сайт Апостроф.
Початок тижня, з 3 червня На східних та західних регіонах очікуються дощі з грозами вдень, північним областям – вночі. Решта України залишиться без опадів. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря буде коливатися від +13 до +33°С.

Вівторок, 4 червня, принесе дощі з грозами для західних, північних та деяких центральних областей. Прогнозується короткочасна, але інтенсивна злива. На західній частині країни та на Київщині можуть бути сильні зливи, град та шквали вітру до 20–25 м/с. У решті областей опадів не передбачається, але вітер буде змінних напрямків зі швидкістю 3–8 м/с. Температура повітря вночі буде коливатися від +13 до +19°С, а вдень підніметься до +23…+28°С, хоча на південних та східних областях може досягти +28…+33°С.

У середу, 5 червня У більшості областей країни очікуються дощі та грози, з місцями граду та шквалів. Температура знову буде відносно прохолодною, зі значеннями від +13 до +34°С.

Четвер, 6 червня: На центральних та південних областях очікуються місцями грозові дощі, тоді як на інших територіях України можливі дощі з грозами, а вдень можливий град та шквали вітру до 15–20 м/с. Вітер з західного та північно-західного напрямку зі швидкістю 7–12 м/с. Температура повітря вночі буде коливатися від +13 до +19°С, а вдень буде трохи прохолодніше, від +22 до +27°С.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

П’ятниця, 7 червня: Більшість України очікується без опадів, лише вранці та вдень на західних областях можливі місцями грозові дощі. Вітер у західних регіонах буде змінних напрямків зі швидкістю 3–8 м/с, а на решті території – північно-західний із швидкістю 5–10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +11…+16°С, а вдень буде від +22 до +27°С, хоча у південній частині країни місцями може досягати +30°С.

Субота, 8 червня: Очікуються короткочасні грозові дощі у західних та деяких центральних регіонах, а на західній частині країни місцями можливі сильні зливи, град та шквали вітру до 17–22 м/с. Вітер буде дмухати змінними напрямками зі швидкістю 3–8 м/с. Температура повітря вночі буде від +12 до +17°С, а вдень буде від +23 до +28°С.

Неділя, 9 червня: У західних та північних областях продовжаться грозові дощі, тоді як на решті території України очікуються переважно без опадів. Вітер буде дмухати змінними напрямками зі швидкістю 3–8 м/с. Температура повітря вночі буде від +13 до +18°С, а вдень прогріється до +25…+30°С, хоча на південних та центральних областях може досягати +31…+33°С.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зливи, грози, град: синоптики б’ють на сполох – погода сходить