facebook

Модні фасони джинсів на весну, які підійдуть тобі!

Джинси – універсальна річ, яка потрібна в гардеробі кожної!.

Джинси – універсальна річ, яка потрібна в гардеробі кожної! Оскільки гряде весна і перші теплі дні, пора б задуматися вже зараз про стильні джинси на цей сезон. Ми вирішили підібрати 6 наймодніших фасонів джинсів, які підійдуть практично кожній!

Джинси з лампасами

Стильні джинси можуть бути виконані самим неймовірним чином. Один з варіантів – лампаси. Найкраще комбінувати такі штани з черевиками або ж туфлями на високих підборах, передає Ukr.Media.

Момсен джинси

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підійдуть всім тим, хто не любить облягаючі джинси. Їх можуть носити як худенькі дівчата, так і власниці пишних форм. Висока посадка – наше все!

Джинси прямого крою

Джинси прямого крою також можуть відмінно доповнити ваш образ. Вони можуть бути прикрашені вишивкою, потертостями або стильними дірками.

Джинси з обрізаними краями

Вузькі однотонні, укорочені джинси, з нерівними краями і всілякими прикрасами – ще один стильний варіант на цю весну.

Джинси “клеш”

Досить суперечлива модель. Деякі вважатимуть, що подібний одяг вже далеко в минулому. Але тренди повертаються, і тому є сотні підтверджень. Приголомшлива модель, яку можна комбінувати як завгодно, з будь-яким взуттям.

Укорочені широкі джинси

Речі, які завеликі на пару розмірів – вже давно в моді. Тому прямі укорочені джинси, що вільно сидять на ногах, повинні точно вам сподобається! До того ж, вони відмінно виглядають з укороченою курткою і кедами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Модні фасони джинсів на весну, які підійдуть тобі!