facebook

Українцям почали видавати 2 тисячі через Укрпошту: хто може отримати гроші

У мережі розповіли, хто може розраховувати на допомогу від держави

У мережі з’явилася інформація про те, що деякі українці почали одержувати соціальну виплату у розмірі 2 тисячі гривень. «Укрпошта» вже почала виділяти кошти для тих людей, які підпадають під спеціальні категорії для одноразової допомоги.

У прес-службі компанії “Укрпошта” розповіли, які українці можуть розраховувати на соціальну допомогу. За їхніми словами, українці, які потрапили до категорії, вже почали отримувати одноразову допомогу. Виплати відбуваються на тих територіях України, що були звільнені від російських окупантів.

Важливо відзначити, що деякі мешканці звільнених населених пунктів на Донбасі вже отримали виплату від держави у розмірі 2200 гривень.

«У співпраці з Міжнародною організацією з міграції ми почали видавати разову фінансову допомогу українцям на деокупованих територіях Донбасу. В даний час виплати здійснюються в Лимані та Яровий. До того ж, понад 350 мешканців Святогірська вже отримали кошти у розмірі 2,2 тисячі гривень на особу. загалом виплачено понад півмільйона гривень тим, хто найбільше постраждав від російської навали», – заявили у мережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім цього, не слід забувати, що величезна загроза з боку Росії залишається реальною. Путін не збирається відступати від свого бажання захопити Україну і йтиме на все, щоб задовольнити свої безглузді амбіції.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українцям почали видавати 2 тисячі через Укрпошту: хто може отримати гроші