facebook

Його добре загримували: експерт розповів про справжнього двійника Путіна

Вже не вперше експерти поговорюють, що у президента Росії Володимира Путіна є двійники, дехто навіть припускає, що справжній диктатор вже помер.

Президент Росії Володимир Путін зараз схожий на людину, яку дуже добре загримували, як актора, аби він зіграв свою роль.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів політконсультант Дмитро Васильєв.

“От інколи є таке підсилене враження такого субʼєктивного сприйняття. Тому припущення, що це є актор, який грає роль керівника держави – воно існує”, – зазначив він.

У Мережі поширюють так звану таблицю двійників російського президента. У ній зібрані всі “версії” Путіна, серед яких: “балакун”, “удмурт”, “дипломат”, “банкетний”. Ймовірні двійники можуть змінюватися залежно від того, на якій події треба з’явитися диктаторові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

22 липня керівник розвідки України Кирило Буданов натякнув, що до Ірану замість Путіна літав його двійник.

Володимир Путін мав значні проблеми зі здоров’ям, але чи живий він, чи ні – наразі точної відповіді нема.

Дмитро Попов, кандидат психологічних наук, який давно спостерігає за кремлівським диктатором вважає, що справжній Путін, зовнішність якого можна відслідкувати за дитячими фото, зник з екранів під час свого другого президентського терміну – це 2004-2008 роки.

Правозахисник та блогер Марк Фейгін вважає, що у Путіна можуть бути оперативні двійники, але вони навряд чи виходять на публіку.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Його добре загримували: експерт розповів про справжнього двійника Путіна