facebook

Чорновіл розповів, що почне творити Путін, дочекавшись сильних морозів

Росія продовжує проводити свою військову стратегію щодо України. І їхня військова стратегія – це нехтування принципами та міжнародними конвенціями

З початку повномасштабної війни Росії з Україною Кремль кілька разів завдавав масованих ракетних ударів по мирних містах. Ці дати назавжди увійшли в пам’ять українського народу та в його історію – тоді тремтіла вся земля, тоді ненависть залізла у кожну щілину у кожному будинку по всій країні.

І подейкують, що такі ж божевільні дні на нас чекають попереду. Докладніше про це повідомляє Главред, посилаючись на інтерв’ю колишнього нардепа Тараса Чорновола.

Експерт у галузі політики впевнений, що спочатку Путін планував атакувати критичні споруди енергетичної інфраструктури набагато пізніше, коли настануть сильні морози. Але щось пішло не за планом.

“У РФ економили ракети і готувалися до того, щоб завдати страшного і вирішального удару, кинувши все, що вони мають, взимку, в період серйозних морозів. Але відбувся фальстарт. Якби цей удар не відбувся зараз, то взимку ми мали б ситуацію страшного. колапсу. А зараз виглядає так, що Україна до зими буде підготовлена ​​для відбиття атак, але я не сумніваюся, що на зиму росіяни знову повторять цей теракт”, – сказав Чорновіл.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виходить, що кожне рішення Путіна посилює його ситуацію як на троні, так і на фронеті. А Україна за допомогою підтримки західних партнерів стає тільки сильнішою. І вже взимку у них не вийде завдати раптового удару, та й системи ППО готові.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чорновіл розповів, що почне творити Путін, дочекавшись сильних морозів