facebook

Над українською заробітчанкою у Польщі розправився 25-річний серійний убивця. Нові деталі події

Над українською заробітчанкою у Польщі Надією Яремчук розправився 25-річний серійний убивця. 49-річну жінку вдарили по голові та пограбували, коли вона пізно ввечері йшла на нічну зміну на роботу.

Підозрюваного вже затримали правоохоронці. Про це у коментарі виданню “33-й КАНАЛ” повідомила дочка загиблої Ольга Яремчук.

За її словами, підозрюваний поляк не випивав і не вживав наркотики, тому одразу і не скажеш, що така людина здатна на жорстокість. Правоохоронці виявили у особистих речах чоловіка сумку із інструментами для домашнього господарства, які були у крові його жертв.

“Молотком він і вбив мою маму. Як пояснила поліція, юнак їхав за нею. Потім просто вийшов із машини, убив, забрав сумку, сів у машину та поїхав далі. Страшно усвідомлювати, скільки людей він уже вбив. Виявилось, що це серійний убивця. Не шкодував нікого. Вистежував свою жертву, а потім убивав, бо йому так подобалося”, – зауважила дівчина

Вона додала, що кожного разу для своїх вбивств поляк використовував новий предмет, а всі свої злочини він професійно засекречував. Впіймати його вдалося лише завдяки тому, що вбивство української заробітчанки набуло резонансу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер поляку загрожує до 25 років ув’язнення. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, Надія була родом із Житомирської області та працювала кухарем у кафе у рідному селищі Ружин. Але півтора роки тому вона вирішила поїхати на заробітки до Польщі, до невеликого містечка Соколув Підляски Мазовецького воєводства під Варшавою.

Трагедія сталася 18 січня, коли жінка йшла на роботу, мала нічну зміну. На камерах відеоспостереження видно, що жінка спокійно йшла вулицею, коли ззаду до неї підбіг злочинець. Він ударив її по голові і пограбував. Потім зник.

Тіло українки пролежало під дощем усю ніч, лише вранці її виявили перехожі та викликали поліцію. На той момент медики вже нічим не могли їй допомогти, Надія була мертва.

Дочка Надії Оля залишилася сама у Польщі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Над українською заробітчанкою у Польщі розправився 25-річний серійний убивця. Нові деталі події